Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Billedkunstner Gitte Thielst udstiller i Telegade i august 2020

Mit navn er Gitte Thielst, og jeg er en autodidakt billedkunstner. Maleriet er min passion. Jeg bliver superglad af at male, for her kan jeg sætte fantasien og tankerne fri og lege med farver, strukturer, teknikker og de historier, der pludselig dukker op i maleriet.

Jeg har i årevis malet med akrylfarver, hvor netop farver, mix media, posca tudser, oliekridt, kul og mange forskellige redskaber skaber dybde i maleriet og motivet. Jeg holder af, at der er lidt råhed i mine malerier – så de bryder pænheden og får lidt kant – lidt ligesom livet.

I mine billeder kan du digte dine egne historier ind – der fortæller om mennesker, dyr, skæbner og liv. De er ofte glade billeder – malerier der giver glæde – men også med en undertone af viden og alvor.

Jeg har undervist voksne i mange år – og jeg er en ildsjæl, der elsker at undervise og give min passion for billedkunst videre, hvor vi sammen skaber et frirum med glæde og leg med farver og billeder.

Jeg har udstillet rigtig mange steder – det kan du se mere om på min webside www.gittethielst.dk under udstillinger.

Jeg har gået og går løbende på en del kurser, for hele tiden at udvikle mig – de væsentligste har nok og er:
– Trine Panum
– Bettina Holst
– Galleri Rattenborg

Til daglige bor jeg i Vallensbæk Strand og er gift med Esben – her nyder jeg den smukke natur, gåture med hunden, griner over katten, maler og eksperimenterer med billedkunsten, strikker og bager masser af brød, nyder kulturen rundt omkring og rejser – og ikke mindst festlige oplevelser.

Information

This entry was posted on 1. august 2020 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: