Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Nanna Lahn udstiller i Telegade i juni/juli 2020

Nanna Lahn (født i 1971 i Randers)  er uddannet fra malerafdelingen på  Det Kongelige Kunstakademi i Den Haag,  Holland i år 2000. Hun bor og arbejder i Amsterdam og  har udstillet i både Holland, Danmark, Wales og Ungarn.

“Corporate Landscapes”Jernbanekunst 2020

Hver tid har sine landskabsmalerier der afspejler vores forhold til naturen. I Nanna Lahn’s landskaber vokser logoer og varemærker som invasive exoter i underskoven. Et tegn på kapitalismens oprykkende kolonialisering af naturen eller vores eget behov for at kategorisere og  “brande” naturen?

Logoer er fascinerende både som billede og som fænomen. I en tid hvor billeder fylder mere og mere i vores kommunikation, er salgslogoer et eksempel på billeder hvis betydning læses gennem en forståelse af vores fælles kultur. Samtidig rejser brugen af logoer spørgsmålet om ejerskabet af de billeder vi bliver bombarderet med.

Information

This entry was posted on 1. juni 2020 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: