Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Charlotte Mikkelsen udstiller i Telegade i februar 2020

Abstraktion og symbolisme….. Motivverdenen kan være forestillingsløs, hvorefter man kan gå på jagt efter noget velkendt. Alle udtryksformer er i spil.

Malerierne er i akryl og ofte stoflige i strukturen, enkle og grafiske i formsproget. Tegningerne er udarbejdet med flere medier f.eks. tusch, pastelkridt, oliekridt og blyant. Tegning og maleri er tæt forbundet, grænsen er nærmest flydende.

Abstrakte unika skulpturer med bløde og stramme linjer i velkendte materialer, er sammensat på nye måder. Formsproget er enkelt med symbolisme, hvor samspil mellem materialer og budskab går hånd i hånd.

Smykkerne er utraditionelle og enkle. Sammensætningen af materialerne er af forskellige karakterer, men der er altid synergi imellem dem. Det er ofte naturmaterialer, der bliver brugt bl.a. lækre træsorter, horn, ben, rav, halvædelstene og ældre specielle perler som er unikke og nøje udvalgte.

www.CharlotteArt.dk
www.CMikkelsenDesign.dk

Information

This entry was posted on 1. februar 2020 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: