Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Lilli Anine Jacobsen udstiller i Telegade, august 2022

Besked fra Lillie:

Jeg hedder Lilli Anine Jacobsen, er 61 år og bosiddende i Fredericia, hvor jeg har levet det meste af mit voksne liv sammen med mine tre børn. Jeg kommer oprindeligt fra Haderslev i Sønderjylland. Jeg arbejder til daglig som specialpædagog ved Center for pædagogisk udvikling i Fredericia kommune, hvor jeg arbejder med børn med forskellige udfordringer i byens institutioner. Et spændende og alsidigt arbejde, hvor ikke to dage er ens.

Jeg har malet i mange år. Jeg maler meget forskelligt og får ustandselig nye ideer, som derefter skal prøves af med både nye farver, materialer, teknikker og motiver. Jeg maler bl.a. abstrakt, fabler, ansigter, blomster, natur, kvindekroppe m.m.

Kunstformen er hovedsagelig malerier i akryl, hvortil jeg nogle gange benytter tusch, kontur pasta, kridt, akvarel og meget andet.

Jeg har igennem rigtig mange år udstillet og solgt mine malerier mange forskellige steder rundt omkring i Danmark hos forskellige virksomheder, kunstudstillinger, kunsthuse, offentlige steder, kunstforeninger m.m.

Jeg finder inspiration i alt, hvad jeg bevæger mig i, alt hvad jeg ser og oplever. Derfor er mine billeder meget forskellige i farver, motiver og emner.

Venlig hilsen

Lilli Anine Jacobsen
Mail : lillijacobsen1@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 8. august 2022 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: