Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Besøg af smykkedesigner Nina Skat 18. maj 2022 i Telegade

Nina skrev til os:

Velkommen til by Nina Skat. Jeg er selvudlært smykkedesigner, men har beskæftiget mig med kreativt design og formgivning det meste af mit liv.

Jeg har altid min skitsebog med i tasken og suger inspiration til mig overalt -fra naturen, gadebilledet eller modeverdenen. Jeg arbejder primært i materialer som sølv, guldbelagt sølv og kobber, som jeg lader stå for sig selv eller kombinerer med smukke perler og ædelsten i alle farver.

Alle smykker bliver til på mit værksted i Lyngby, hvor jeg elsker at fordybe mig i hele processen fra de første skitser til færdigt smykke.
De fleste smykker er lavet i hånden, og derfor er to smykker heller ikke hundrede procent identiske, men har sine egne små karakteristika.

For mig er smykker nemlig indbegrebet af personlighed, og der findes ikke et tidspunkt, hvor du ikke kan bære smykker. Et personligt smykke understreger, hvem du er, og skaber en unik helhed – og så bliver du bare glad af at bære noget smukt. Det gør jeg i hvert fald.

Derfor er mine smykker til alle, der sætter pris på stilrent design med rå, romantiske og feminine detaljer.

Smykkerne sælges i webshoppen www.byninaskat.dk, men du kan også finde et udvalg af dem hos forskellige forhandlere -se forhandlerlisten.

Derudover laver jeg også smykkeevents i firmaer eller i private hjem med stor succes, hvor jeg i nærheden af fx firmaets kantine eller i private stuer kan tilbyde medarbejdere eller venindegrupper at handle smykker.

Jeg håber, du finder noget, du kan lide.”
Jeg ser frem til at høre fra dig.
 
Bedste hilsner,
Nina Skat”

Nina Skat
Stifter af By Nina Skat
smykker@byninaskat.dk
+45 28904138
www.byninaskat.dk

Information

This entry was posted on 27. marts 2022 by in Arrangementer.
%d bloggers like this: