Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Galleri Heidi udstiller i Telegade i August 2021

Heidi Lund fortæller:

Siden jeg var barn har jeg fundet glæden i at tegne og male, men er for alvor først gået i gang i år 2000. Min passion er at lave alt kreativt, så derfor finder du mange forskellige stilarter i mine malerier og mange forskellige kunst fortolkninger.

Min inspiration til min kunst finder jeg i min hverdag, i naturen eller på rejser, min nysgerrighed for at se kunst blive til, giver mig masser af energi og glæde.

Malerierne er malet med mange forskellige teknikker, min passion er at prøve mange forskellige teknikker og materialer for at opnå noget helt unikt. Du finder malerier i størrelserne 20×20 op til  100×150 derudover laver jeg recycling inden for malerier,  hvor det er gamle LP plader der pludselig er et maleri.

Ud over at male, finder jeg glæde i at lave andre former for kunst. F.eks. arbejder jeg med resin, et to komponents produkt. Her laver jeg borde, skåle og smykker, alt er håndlavet og håndslebet så det får lige den form jeg ønsker. Men også her kommer der recycling ind, LP bliver her omdannet til skåle, med resin bund så de kan bruges til mange forskellige formål. 

Det sidste jeg har lavet er en mannequin, som jeg har malet og transformeret til en stander lampe.

Jeg håber min kunst vil sætte dine tanker igang, og give dig undren og glæde.

Hilsen Heidi Lund

Heidi Lund udstiller i Telegade fra d. 2. august til 3. september. Du kan finde hendes kunst på følgende sider:
www.galleriheidi.dk
https://www.facebook.com/Galleriheidi

Information

This entry was posted on 4. august 2021 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: