Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Helle Weiss Duus udstiller i Telegade i marts 2019

Keramiker Helle Duus Weiss har lang erfaring og masser af kurser fra både ind- og udland i rygsækken.


Helle Duus Weiss fortæller om sig selv:

Jeg har altid prøvet mig frem, uden hensyn til gængse regler, det gør min proces eksperimenterende og mine værker unikke. Via kunstforeninger og udstillinger har jeg kontakt med mange andre typer af kunstnere. Det giver næring og inspiration.

Som menneske er jeg blandt andet kommunikerende, positiv, nysgerrig og energisk. Det er alle egenskaber der hjælper mig til at se muligheder i mit arbejde med leret. En drivkraft for mig er at arbejde målrettet med et projekt, og at sætte krav til mig selv. På den måde, når jeg de bedste resultater.
Jeg bliver ved så længe jeg har glæden ved leret, processen og resultatet.

Se mere på Helle Duus Weiss hjemmeside: www.helleduusweiss.dk/om/om.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 20. marts 2019 by in Udstillinger, Uncategorized and tagged , .
%d bloggers like this: