Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Udstilling DSB Telegade, Oktober – November ved Julie Fjellvang

Julie Fjellvang har gået på Kunstakademiet i Island, København og Wien. Til daglig arbejder hun i sit atelier i Willemoesgade på Østerbro hvor hun har arbejdet siden hun i 2011 kom hjem fra Wien. I en årrække har malerierne været abstrakte med inspiration fra bl.a de vilde landskaber i Island hvor hun boede i et år. Men nu er figurative elementer begyndt at dukke op på lærrederne med eksistentialistiske temaer som blandt andet identitet, jeg’ets udvikling og individets forhold til ‘den anden’ og gruppen. Landskab og naturobjekter spiller stadig en stor rolle der sfærisk og æterisk smelter sammen med personlige historier, drømme og det ubevidste. I malerierne arbejdes der desuden med kontraster såsom skarphed/uskarphed, lys/mørke og det åbne/det lukkede.

 

Julie Fjellvang

Udklip.PNG

Willemoesgade 60 st.

2100 Kbh. Ø

Tlf: 61408812

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 26. september 2016 by in Udstillinger.
%d bloggers like this: