Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Udstilling i DSB i maj -juni: DSBbyen

DSB Byen
I 2015 fik det smukke og aldrende centralværksted i det sydvestlige København en hyldest i form af bogudgivelsen DSB Byen. Udstillingen tager udgangspunkt i udgivelsen og præsenterer fotografier af Rasmus Folehave Hansen og grafiske værker af Martin Ransby og Anders Gerning.
Rasmus Folehave Hansen (f. 1977)
I sit fotografiske arbejde bevæger —
dsbbyen_rasmus-folehave-hansen

Rasmus Folehave Hansen sig som regel i den dokumentariske ende af spektret. Han har tidligere fotograferet hellige mænd i Indien, erhvervsfiskere i Sydhavn og fulgt udviklingen af Københavns hemmelige og oversete områder gennem en lang årrække. Som forfatter står han bag de subkulturelle bogtitler,
Will I Go To Hell For This? (2010) og Dansk Skateboarding (2014).
Martin Ransby (f. 1981)
Er en grafisk designer der arbejder med fotografi, print teknikker og alternative processer. Med en grundlæggende interesse i spændingsfeltet mellem det konkrete og det abstrakte, arbejder han med egne fotografier og i et vist omfang med arkivmateriale. Hans arbejde er ofte indfanget i bogform, og siden januar 2014 har han drevet forlaget Ransby Editions som en platform for egne projekter, samt udgivelser af andre kunstnere og emner han føler sig beslægtet med.
Anders Gerning (f. 1984)
Er uddannet grafisk designer og arbejder med grafiske trykteknikker. Hans værker har et stramt og nøgternt udtryk hvor motivet er bygget op af skraveringer eller gentagne former der skaber dybte, lys og skygge. Han har en forkærlighed for banelegmet og tog-liberi, derfor relaterer hans værker sig ofte hertil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 26. september 2016 by in Uncategorized.
%d bloggers like this: