Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Udstilling i DSB Telegade: Manifold, Anne Dubois Aarsland fra 1.2-31.3.16

OM UDSTILLINGEN

Manifold12659848_10153299446497927_746871832_n

Udstillingen Manifold tager udgangspunkt i Anne Aarslands karakteristiske stramme geometriske former I samspil med et blødere og mere organisk udtryk. Hun er optaget af maleriets formelle egenskaber sat i spil igennem gentagelser og abstrakt mønsterdannelse.

 

Manifold er en undersøgelse af den mangesidede variation og formdannelse, der kan opstå ved at gentage en simpel form og indsætte den i forskellige sammenhænge. Anne Aarsland er interesseret i, hvad gentagelser gør for et billedes form. Hvornår opstår en ny form? Opløses formen? Hvornår er en gentagelse ikke det samme?

 

Anne Aarsland bruger maleriets stofliglighed som en kvalitet i sig selv. Det rene ugrundede lærred er en del af malerierne, hvilket fremmer maleriets fysiske kvaliteter og står som et modspil til den digitale billedverden. Resultatet opstår mellem det strukturerede mønster sat mod det stoflige og maleriets egen fysik.

OM KUNSTNEREN

Anne Aarsland er født i 1976, hun bor og arbejder på Frederiksberg. Medlem af BKF og cand.mag. i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet.

Anne Aarsland har en række udstillinger bag sig fra gallerier, kunstmesser og kunstinstitutioner bl.a. Charlottenborg, Den Frie, Overgaden og Art Copenhagen. Flere solo udstillinger hos Galerie Wolfsen og Galleri Jules Julian. Endvidere større udsmykningsopgaver fra bl.a. Slagelse Gymnasium, Rørkjær Skole og 140 m2 loftsmaleri på Kulturkajen Docken. Anne Aarsland er også initiativtager til kunstnerhuset B-Huset på Frederiksberg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 1. februar 2016 by in Udstillinger and tagged , , .
%d bloggers like this: