Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Udstillling i Telegade fra 1. december og til 31. januar 2015 – Foto af Lene Munk

Lene Munk

Mit navn er Lene Munk. Jeg er 24 år og egentlig uddannet journalist, men jeg har kastet min kærlighed på fotografiet.

De fotografier, du kan se på væggene de næste par måneder, er en samling af fotografier, jeg har taget i det danske efterår og vinter.

Jeg overhørte engang en mand fortælle en turist, at Danmark ikke har fantastisk natur, og at man må længere nordpå for at opleve det. Jeg synes ikke, han har ret. En af mine mest overvældende naturoplevelser fik jeg i februar i år i forbindelse med, at jeg skulle skrive en artikel fra øen Mandø, som ligger ud for den jyske vestkyst.

En mand fra øen kørte mig ud midt i Vadehavet i sin traktor. Det var lavvande, og pludseligt stod vi midt i himlen. Sådan føltes det i hvert fald.

Det handler om at omfavne det danske vand. Om det er den grå himmel i et november, der virker endeløst, som sender poetiske dråber ned over s-toget, når du er på vej hjem fra arbejde. Eller om det er det blygrå hav ved din side på en gåtur ved stranden i weekenden efterfuldt af røde kinder og varm kaffe.

Luften føles så ren og sprød, når jeg går tur i den kolde del af året – om det så er på stranden i Gilleleje med udsigt ud over havet, ved søerne i København eller nede i mosen ved mit barndomshjem, hvor nogle af mine fotos er skudt. Der er noget helt specielt ved den kolde luft.

Med et ønske om en god vinter.

Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 3. december 2014 by in Udstillinger and tagged .
%d bloggers like this: