Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Udstilling hos DSB indtil 31. marts 2014: Louise Lange og Kristian Lange

Efter en lang årrække at have arbejdet med glaspustning, returnerede Louise i 1999 til familie virksomheden Lange kunsthåndværk i Aalborg og slog sig ned som keramiker. Her arbejder hun til dagligt side om side med sine forældre og sin farmor. Det var 1968 Ester og Benny Lange (Louises farforældre) åbnede deres drøm af en butik med arbejdende værksted. I 1882 overtog Peter og Lisbeth Lange ( Louises forældre) foretagendet  og lavede det om til det Værksted det er idag. Meget er sket siden 1982 men det er stadig de samme mennesker på Værkstedet.
Kristian Lange ( bror til Louise) er uddannet arkitekt fra Århus arkitektskole i 2007. Når han ikke arbejder hos KPF arkitekterne i Aalborg, bruger han sin tid på at tegne. På denne udstilling kan man se Kristians seneste finurligheder.
Se mere på http://www.langekeramik.dk

Billede

Billede

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12. februar 2014 by in Udstillinger and tagged , , .
%d bloggers like this: