Kunstforeningen for DSB og Banedanmark m.fl.

Her kan du se alt om udstillinger, arrangementer og indkøbte værker samt finde generel information om foreningen.

Indkøbt kunst: Charlotte Tønder

Bluet

Bluetouch
Acryl på lærred
80 x 100 cm

Charlotte Tønder:
Født 1965. Bosat i Gentofte. Autodidakt kunstner – 15 års løbende deltagelse i kurser både i København og som bosiddende i San Francisco.

Om sig selv:
Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé – et “grundmotiv” – som jeg arbejder ud fra.
Dernæst visker jeg “grundmotivet” ud. Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg finder spændende, og som jeg arbejder videre med. Eller jeg fortsætter samme proces, til jeg finder ro i det endelige motiv, som jeg derefter gør færdigt. Således består mine billeder af lag på lag.
Jeg udfordres af alternative metoder og redskaber i formningsprocessen, så ofte bruges alt inden for rækkevidde: Klude, kul, lak, hænder, svampe, spartel, pensler, kaffe, tøjstykker, sokker m.m. Eller hvad jeg nu falder over, som pirrer min nysgerrighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 1. maj 2013 by in Indkøbt kunst and tagged , .
%d bloggers like this: